L’accés i ús d’aquest lloc web, incloent-hi els productes i serveis que s’hi ofereixen, estan subjectes a les condicions següents: En utilitzar aquest lloc web el client mostra estar d’acord amb les condicions d’ús, que poden ser modificades ocasionalment . Us aconsellem que visiteu aquesta pàgina de forma regular per estar al dia sobre qualsevol canvi que s’hagi pogut realitzar. Es permet l’accés al lloc web de manera temporal i ens reservem el dret de retirar o canviar els serveis sense avís previ. No acceptem cap responsabilitat si, per qualsevol raó, el lloc no estigués disponible durant un període de temps determinat. En alguns casos, podrem limitar l’accés a determinades seccions del lloc web.

CHOCOLAT-BOX.COM no accepta cap responsabilitat per possibles danys o pèrdues com a conseqüència de lús de qualsevol informació continguda en aquest lloc web. Alguns enllaços d’aquest lloc web condueixen a llocs web externs associats a CHOCOLAT-BOX.COM. En seleccionar algun daquests enllaços, el client abandona el lloc web de CHOCOLAT-BOX.COM. Atès que nosaltres no tenim cap tipus de control sobre aquests llocs web de tercers, no podem acceptar cap responsabilitat pel material que hi figura. Per poder realitzar una comanda el client ha de ser major de 18 anys i està obligat a proporcionar dades fidedignes que permetin el processament correcte de la compra.

CHOCOLAT-BOX.COM es responsabilitza i es compromet a garantir la seguretat del nostre lloc web i de les dades personals dels nostres clients i visitants. La nostra política de privadesa es descriu a continuació. Qualsevol modificació a aquesta política serà publicada a aquesta declaració.

Quina informació del client desa CHOCOLAT-BOX.COM?

CHOCOLAT-BOX.COM guarda el nom, número de telèfon, adreça postal, adreça de correu electrònic per al seu ús en campanyes de màrqueting, sorteigs i butlletins informatius. Quan es realitza una compra a través del nostre lloc web, també recopilem informació addicional relativa a l’adreça de lliurament i les dades del pagament.

També podem guardar informació sobre l’experiència personal del client al nostre lloc web, per ajudar-nos a millorar el nostre servei.

Per què es fan servir les dades del client?

Les dades del client que realitza una compra a través del nostre lloc web permeten als nostres empleats processar les comandes, contactar amb el client en cas de qualsevol canvi operacional important, dur a terme enquestes i obtenir informació amb finalitats estadístiques.

Periòdicament, enviem també informació al client per correu electrònic referent a productes i serveis, campanyes, promocions i ofertes especials. En cas que el client no vulgui ser contactat per a aquests fins, es pot cancel·lar la subscripció al butlletí informatiu contactant amb nosaltres a través del nostre e-mail.

CHOCOLAT-BOX.COM es compromet a protegir les dades del client ia no enviar-les a tercers. Quant a la tramitació de la comanda del client, hi ha la possibilitat que certes dades del client, com l’adreça i el codi postal, es passin a tercers amb l’objectiu de prevenir i detectar fraus.

SEGURETAT

CHOCOLAT-BOX.COM utilitza un sistema de compres per Internet segur i realitza un esforç constant per millorar el programari amb la finalitat de ser capaç d’oferir el màxim nivell de seguretat possible als seus clients.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I CONTINGUTS

Tots els drets de propietat intel·lectual sobre el programari i el contingut disponible a través d´aquest lloc web pertanyen a CHOCOLAT-BOX.COM, i tenen llicència i estan protegits per lleis i tractats mundials. Tots els drets estan reservats a CHOCOLAT-BOX.COM i als seus proveïdors. El contingut d’aquest lloc web es poden emmagatzemar, imprimir o presentar d’una altra manera només per a ús personal.

La publicació, la manipulació, la distribució o la reproducció, en qualsevol suport, de qualsevol contingut d’aquest lloc web, està prohibida, igual que la seva vinculació a qualsevol negoci o empresa.

MÈTODES DE PAGAMENT

Targeta de crèdit

El client podrà pagar amb targeta de crèdit i gaudir dels avantatges de rapidesa i flexibilitat que proporciona aquest mètode de pagament. Totes les transaccions realitzades a la nostra pàgina web són segures.

És segur pagar a la pàgina web amb la meva targeta?

3D Secure és un protocol de comunicació desenvolupat per millorar la seguretat dels pagaments a Internet i possibilitar l’autenticació del titular de la targeta de crèdit per part del banc emissor de la mateixa. En efectuar un pagament en una botiga en línia, s’activa un procediment que verifica si la targeta de crèdit utilitzada és vàlida. Si és així, els sistemes de seguretat associats al protocol 3D Secure verifiquen la identitat del client recorrent en temps real a l’emissor de la targeta de crèdit. Aquest valida la identitat del client i informa al sistema de la botiga que la targeta utilitzada és legítima.

L’objectiu és protegir els titulars de les targetes de crèdit, reduint la probabilitat d’ús fraudulent de les targetes i millorant el desenvolupament de la transacció. Aquest protocol és utilitzat per Visa, amb la designació “Verified by Visa” i per Mastercard, amb la designació “SecureCode”.

CHOCOLAT-BOX.COM es reserva el dret de rebutjar el pagament d’una transacció que sigui considerada il·lícita. Totes i cadascuna de les activitats considerades il·legals seran immediatament comunicades a les autoritats competents.

Com es processen els pagaments amb targeta de crèdit?

Després de seleccionar l’opció de pagament amb targeta de crèdit, el client serà dirigit a la plataforma de pagament on haurà d’indicar les dades requerides de la targeta de crèdit, com ara el número, la data de caducitat i el codi de seguretat. Finalment, en fer clic al botó ‘Acceptar’ donarà inici a la transacció.

Si el pagament no és acceptat, apareixerà un missatge d’error a la finestra de la cistella de la compra. En aquest cas, es recomana intentar tornar a fer l’operació. Si el problema persisteix, recomanem al client que es posi en contacte amb el banc o amb l’emissor de la targeta de crèdit per obtenir-ne més informació.

Un cop finalitzat el pagament, l'import es carregarà a la targeta de crèdit del client. Si, per qualsevol raó, cal cancel·lar la comanda, ja sigui totalment o parcialment, us reemborsarem l'import corresponent en un termini màxim de 5 dies hàbils. La transacció es reflectirà a l'extracte de la targeta de crèdit del client després de 2 dies hàbils, comptats a partir de la data de reemborsament.
Per protegir els nostres clients de possibles fraus, podem sol·licitar informació addicional per facilitar la validació del pagament. Si es fa una sol·licitud d'aquest tipus, però no obtenim una resposta en el termini de 3 dies hàbils, cancel·larem la comanda. Atenció: Els pagaments sempre es fan en euros, fins i tot si els preus es mostren en altres monedes. Algunes entitats bancàries poden cobrar taxes per conversió de divises. CHOCOLAT-BOX.COM és totalment aliena a aquest procediment i no accepta responsabilitats.
ENVIAMENTS
Treballem tots els nostres enviaments amb GLS.
• Península 24-48h: Enviem a tota la península, Portugal inclòs. Les despeses de tramesa de qualsevol comanda són de 4,90€. A més, si la vostra comanda és de més de 65€, les despeses d'enviament són GRATUITES. L'enviament es fa en 24-48 hores laborables, però és possible que hi pugui haver algun petit retard.
 
TERMINIS DE LLIURAMENT
• La comanda arribarà en 24-48h laborables, encara que és possible que hi hagi algun petit retard.
• En els pagaments per transferència, no tramitarem la comanda fins que rebem el pagament, per tant, els terminis de lliurament no començarien fins que es validi la transferència.
• Les comandes realitzades abans de les 8:00h es preparen i envien el mateix dia.
 
LLIURAMENT
Quan la comanda és enviada, el client rebrà un correu electrònic de confirmació amb la factura corresponent, un número de seguiment i un enllaç que li permet el seguiment de la comanda al lloc web de l'empresa de transports.
En cas d'absència del destinatari, es deixarà nota d'avís d'intent de lliurament, així com la manera d'acordar-la. El destinatari disposarà d'un segon lliurament addicional gratuït. En cas d'absència en aquest segon lliurament, el destinatari haurà de recollir la comanda a l'oficina indicada de la companyia de transports.
Serà requisit necessari per procedir al lliurament de la mercaderia la signatura de l'albarà de lliurament per part del destinatari.
ADVERTIMENT: Els terminis de lliurament són orientatius i per tant, no es considerarà incompliment de termini de lliurament el causat per absència del destinatari, canvi del domicili, adreça desconeguda, manca de nom, telèfon i e-mail de contacte en domicilis particulars, tancament per vacances, segon intent de lliurament, causes de força major o cas fortuït (temporals, neus, talls de carretera, vagues, tràmits o altres actuacions de l'Administració i/o duaners, retards de les companyies aèries i/o navilieres, etc. .)
COMANDES RETORNADES
En cas que una comanda prepagada sigui tornada a CHOCOLAT-BOX.COM per raons no imputables a CHOCOLAT-BOX.COM o l'empresa de transports, CHOCOLAT-BOX.COM no reemborsarà al client l'import pagat per la seva comanda.
Si l'empresa de transports és responsable del lliurament fallit i la devolució de la comanda, independentment, el client ens haurà d'enviar una reclamació per escrit que serà investigada per l'empresa de transports. Si el problema en el lliurament de la comanda és degut a una adreça de lliurament incompleta o incorrecta, preguem que ens enviïn un comprovant de l'adreça adjunt a la reclamació (p. ex. factura de gas, aigua o llum).
La solució que CHOCOLAT-BOX.COM oferirà al client dependrà de la resposta que proporciona l'empresa de transports. Per això, en els casos de reclamacions relatives al servei de transport, només podrem oferir una solució al client una vegada haguem obtingut una resposta per part de l'empresa de transports. Si l'empresa de transports assumeix la responsabilitat total de la devolució de la comanda i si tots els articles sol·licitats inicialment encara estan disponibles, proposarem al client el reenviament de la comanda sense costos addicionals. Si l'empresa de transports no assumeix la responsabilitat, no podrem acceptar la reclamació, cosa que significa que el reemborsament o comanda de substitució quedarà subjecte als termes indicats anteriorment en relació amb les comandes retornades per raons alienes a CHOCOLAT-BOX.COM oa la empresa de transports.
 
CANCEL·LACIÓ DE COMANDES
El client només pot cancel·lar la comanda si la comanda encara no s'ha pagat i no està sent processada. Ho haurà de comunicar via e-mail a l'adreça info@chocolat-box.com . Un cop cancel·lat, el client rebrà un missatge de confirmació de la cancel·lació.
DEVOLUCIONS
Si el client vol tornar un o més productes, pot fer-ho dins dels 10 dies següents a la recepció de la comanda, sempre que el(s) producte(s) es trobi(n) intacte(s), segellat(s), complet(s) i dins del paquet original. No s'admetran paquets que presentin signes d'haver estat danyats o alterats.
Per exercir el vostre dret a devolució, el client haurà de posar-se en contacte amb el nostre servei d'atenció al client per a la devolució (info@chocolat-box.com). El client haurà d'especificar el número de comanda, la descripció o el(s) número(s) de referència del(s) producte(s) a retornar, i com s'efectuarà el reemborsament.
No s'accepten devolucions de productes incomplets, danyats, amb signes d'haver estat utilitzats o sense l'envàs i/o l'etiquetatge original.
Tampoc acceptem devolucions de productes que caducaran en menys d'un mes, peces de roba interior o de bany, ni d'ofertes.
Si rebem un article en qualsevol de les condicions esmentades anteriorment o amb l'etiqueta de l'empresa de transports enganxada directament al paquet corresponent, el client perdrà el dret a ser reemborsat i tindrà 10 dies per recollir l'article de les nostres instal·lacions, fent-se càrrec de les despeses derivades de la mateixa.
 
MÈTODES DE REEMBORSAMENT
CHOCOLAT-BOX.COM farà tot el possible per reemborsar el client el més ràpidament possible. Tot i això CHOCOLAT-BOX.COM té dret a reemborsar en un termini màxim de 15 dies, comptats des del moment en què el producte arriba tornat al nostre magatzem.
Si el pagament es va efectuar amb targeta de crèdit, el reemborsament es realitzarà al compte associat a aquesta targeta i apareixerà al següent extracte de la mateixa.
 
REEMBORSAMENT DE LES DESPESES D'ENVIAMENT
En cas que CHOCOLAT-BOX.COM fos responsable de la devolució de la comanda, li reemborsarem els respectius costos d'enviament (per exemple. en cas de productes defectuosos o productes diferents dels sol·licitats a la comanda).
No obstant això, si en una comanda de diversos productes només un és defectuós, les despeses d'enviament no seran reemborsades.

INFORMACIÓ SOBRE PRODUCTES

Prenem totes les precaucions necessàries per garantir que tots els detalls, descripcions i preus dels productes que apareixen al nostre lloc web són correctes. No obstant això, es poden produir anomalies relatives a productes la informació dels quals sigui errònia, incloent preus i ofertes. En aquestes circumstàncies, ens reservem el dret de no acceptar comandes que continguin aquests productes. Si un client fa una comanda que inclogui aquests productes, serà informat a través del servei d’atenció al client sobre la impossibilitat d’efectuar l’enviament de la comanda.

El rebuig d’una comanda també pot ser degut, entre d’altres, a les raons següents:

-Falta d’existències d’un producte.

-Impossibilitat d’obtenir l’autorització del pagament.

-Sospita de frau.

Tots els productes, les campanyes, les promocions i les ofertes estan limitades a la disponibilitat d’existències.

No es podrà realitzar la comanda que inclogués un producte del qual no tenim existències.

Farem tot el que estigui al nostre abast per mantenir les màximes condicions de seguretat de la informació sobre la comanda i el mètode de pagament utilitzat pel client. No obstant això, no ens fem responsables de cap pèrdua que el client pugui patir en cas que tercers tinguin accés no autoritzat a qualsevol informació que el client pugui proporcionar en accedir o fer una comanda al nostre lloc web.

CHOCOLAT-BOX.COM es reserva el dret de canviar els preus en qualsevol moment sense notificació prèvia. Els pagaments sempre es fan en euros.

Els productes, informació, serveis i altres continguts disponibles a o mitjançant aquest lloc web, incloent, entre d’altres, qualsevol producte, informació, correu electrònic, servei o contingut facilitat a qualsevol lloc enllaçat, es proporcionen a títol merament informatiu.

SUGGERIMENTS I RECLAMACIONS
L'opinió dels nostres clients és molt important per a nosaltres, ja que ens permet millorar constantment els nostres serveis. Si, per qualsevol raó, un client no està satisfet amb els nostres serveis, o desitja suggerir millores, us agrairíem que dediqueu uns minuts del vostre temps per fer-nos arribar els vostres comentaris i envieu un missatge al nostre servei d'Atenció al Client a la següent adreça de e-mail info@chocolat-box.com .
Ens agradaria advertir als nostres clients que si la reclamació està relacionada amb una comanda específica, disposen de 10 dies a comptar de la data en què han rebut el producte per posar-se en contacte i notificar-nos el problema.
En cas que el client rebi un producte defectuós, deteriorat o diferent d'aquell que va sol·licitar a la seva comanda, haurà de proporcionar juntament amb la seva reclamació un vídeo, o algunes fotografies, que mostri(n) clarament el problema que va donar origen a la reclamació, així com l'estat de la caixa (paquet) que contenia la comanda.
El client ha de mantenir en poder seu tant el producte defectuós, deteriorat o erròniament enviat, com la caixa (paquet) que contenia la comanda, fins que el servei d'Atenció al Client li confirmi que ja no és necessària la seva conservació.
En el moment del lliurament, si la part exterior de la caixa (paquet) no es troba en perfectes condicions, es recomana al client que rebutgi el lliurament de la comanda, ja que, en cas contrari, correrà el risc que no s'accepti una reclamació posterior.